jueves, 14 de julio de 2011

ACTIVITAT 12 de Juliol de 2011

DEBAT SOBRE LA ECONOMIA

No crec que sigui la persona més adient per parlar d'aquest tema però és evident que estem passant una època bastant complicada. Jo ho he viscut en primera persona, juntament amb la meva parella: ens vam quedar els dos sense feina i, encara que ara la situació ha millorat una mica, continua sent difícil tirar endavant.
Alguns països ja comencen a sortir de la crisis, com tu molt bé has dit, però crec que la situació d'Europa continua sent crítica, en particular la d'Espanya, que s'està emportant un bon cop.
Totes les mesures que ha acordat el Govern han estat vitals des del meu punt de vista, encara que crec que la Sanitat i l'Educació és el darrer que s'hagués hagut de retallar, però necessitem amb urgència més solucions, encara que entenc que és bastant complicat. El que és evident, és que la nostra economia no es pot basar només amb el turisme i la construcció. Coincideixo amb tu, que una de les solucions que ens podria ajudar, si tenim una mica de sort, seria la inversió empresarial, és a dir, que els països que actualment estan en expansió es fixessin en Espanya. Aquí hi ha molts professionals competents disposats a treballar i amb ganes per emprendre el que fagi falta.
De totes formes, mai s'acabarà de solucionar del tot, la riquesa sempre vol més riquesa i li interessa que existeixi la pobresa, encara que hi ha èpoques que sembli el contrari.

La UOC, la teva universitat

http://www.uoc.edu
Los libros son, entre mis consejeros, los que más me agradan, porque ni el temor ni la esperanza les impiden decirme lo que debo hacer